Sådan gør du det bedste for dit kæledyr

Danskerne er et folk, der absolut elsker kæledyr. Rigtig mange hustande i Danmark har kæledyr, hvor de mest typiske er hunde og katte. Et kæledyr kan sprede meget glæde i hverdagen, så derfor gælder det som dyreejer om at give noget igen. Du har en hel verden omkring dig, men kæledyret afhænger helt af dig for indhold i livet. Hvordan gør du det bedste for dit kæledyr?

Hvilket dyr har du?

Det bedste for dit kæledyr afhænger selvfølgelig af hvad for et kæledyr, du har. En hest har jo ikke brug for det samme som en hund, så det gælder om at købe det rette udstyr til dit kæledyr. Du kan finde udstyr til både kat, hund og hest på Canem, så selvom de ikke skal have de samme ting, kan du købe det hele det samme sted, og det gør det jo dejligt nemt. Du kan trygt bestille ting til dit kæledyr online, så du ikke skal ud og gøre det hele selv. Det er især hjælpsomt, når du skal købe mad, da madsække typisk er meget tunge. Når du køber online, kommer de tunge sække hjem til dig, så du ikke skal bakse med dem.

Hvad har dit dyr brug for?

Der er som sagt variation i, hvad dit kæledyr har brug for. Katte og hunde har begge brug for mad- og vand skåle, samt den mad, der skal puttes i den ene skål. Der er separat mad til katte og hunde, da de har brug for forskellige næringsstoffer samt mængderne af dem. Derudover skal en hund gerne have en kurv, og din kat vil garanteret sætte pris på en kattehule, hvor den kan have lidt privatliv. Begge dyr har også godt af legetøj, især hvis de ikke har fri adgang til et udendørs område.

Find det hele på Canem

Du kan trygt lade Canem guide dig, når du leder efter det, dit kæledyr har brug for. Du kan også finde en blog på hjemmesiden, hvor du kan lære om forskellige dyr og racer, så der er rigeligt med viden og spændende produkter tilgængeligt.